Bereikbaarheid en parking

Du Parc ligt aan de Erembodegemstraat in Aalst. De site ligt ten zuidoosten van het centrum van Aalst en ten noordwesten van Erembodegem. Du Parc is vlot bereikbaar met de fiets, te voet, via het openbaar vervoer of met de wagen.
routebeschrijving

Met de fiets of te voet

Du Parc ligt op 1,5 kilometer van het centrum van Aalst en het centrum van Erembodegem. Dat is een twintigtal minuten stappen of vijf minuutjes fietsen. De site ligt aan de Erembodegemstraat en is bereikbaar via de Rooms-Hofstraat, de Kapellekensbaan, de Eugeen Bosteelstraat, De Vilanderstraat, de Désiré De Wolfstraat en het stadspark.
Daarnaast is er aan de overzijde van Du Parc een nieuwe fietsersbrug die zowel door fietsers als voetgangers gebruikt kan worden. Als je met de fiets komt, kan je jouw fiets in een van de twee overdekte fietsenstallingen parkeren. Du Parc voorziet maar liefst 280 parkeerplaatsen voor fietsers.
routebeschrijving

Met de trein

Kom je met de trein naar Du Parc? Stap dan af in het dichtstbijzijnde station: Erembodegem. Het station van Erembodegem ligt op ongeveer een kilometer, 15 minuutjes stappen, van Du Parc. Je kan het station bereiken via rechtstreekse verbindingen vanuit Aalst, Brussel, De Panne, Landen en Denderleeuw.
routebeschrijving

Met de bus

Als je met de bus komt, kan je afstappen aan een van de twee bushaltes nabij de site: Park of Sporthal Schotte. De twee bushaltes liggen op 200 meter van Du Parc. Via stadslijn 2 (Erembodegem – Aalst station – Herdersem) of streeklijn 213 (Aalst – Teralfene – Ternat – Asse – Brussel) kan je de beide haltes bereiken.
routebeschrijving

Met de auto

Kom je met de auto? Dan is Du Parc het beste bereikbaar via de Parklaan of via de Brusselsesteenweg. Op de site zelf zijn er een 150-tal parkeerplaatsen voorzien.
Parkeren kan:
– tussen de du Parc site en het stadspark (op de zijkant)
– op de Kapellekensbaan (rechtover sportcentrum Schotte)
– op de parking van sportcentrum Schotte